tags :

Το Road.cc δίνει το βραβείο bike of the year στο TCR  Advanced pro disc .

Το Road.cc δίνει το βραβείο bike of the year στο TCR Advanced pro disc .

To εν λόγω website δημοσίευσε μία ιστορία αναφέροντας τα 10 κορυφαίας ποδήλατα της χρονίας .Εκτός από το να κερδίζει τον γενικό νικητή της κατηγορίας η Giant κέρδισε επίσης και το 2ο βραβείο στην κατηγορία “superbike” με το pro-model ποδήλατο TCR Advanced SL Disc.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν το μοντέλο TCR Advanced Pro 1 Disc ως το νούμερο 1 ποδήλατο της χρονιάς, από μια μακρά λίστα διεκδικητών, οι συντάκτες του road.cc έγραψαν: «Γιατί; Επειδή προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση με πολύ πιο προσιτή τιμή. Εκτός από την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής, η πραγματική ισχύς αυτού του TCR είναι η ποιότητα και η ποσότητα τεχνολογίας που παίρνει από το πιο ακριβό μοντέλο SL. "

Σχετικά με την απόδοση του ποδηλάτου έγραψαν πως το TCR Advanced Pro 1 είναι ένα καταπληκτικό ποδήλατο που αποδίδει τα μέγιστα και ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα τα watt.Δίνει μία αίσθηση σταθερότητας, γρήγορης επιτάχυνσης ενώ κατά τις αναβάσεις παραμένει επίσης σταθερό και γρήγορο.

Σχετικά με το TCR Advanced SL Disc που πήρε το 2ο βραβείο στην κατηγορία “superbike” δήλωσαν παρέχει κορυφαία ποιότητα σε μοναδικό σχεδιασμό. Είναι μοναδικά γρήγορο ,κορυφαία επιτάχυνση και εξίσου δυνατό στις αναβάσεις.

«Σου δίνει μία αίσθηση εμπιστοσύνης σε οποιονδήποτε χειρισμό σε τρομακτικό βαθμό».

All comments

Leave a Reply

Προστέθηκε για σύγκριση