tags :

STORMGUARD E+ / Ηλεκτρική Καταιγίδα

STORMGUARD E+ / Ηλεκτρική Καταιγίδα

Ηλεκτρική Καταιγίδα

Με έναν ισχυρό νέο κινητήρα, ομαλή ανάρτηση, κίνηση με carbon ιμάντα και μοναδική πίσω σχάρα, το νέο Stormguard E+ είναι το SUV των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Από την πρακτική καθημερινή χρήση έως τις φιλόδοξες πολυήμερες περιπέτειες, οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες.

Ομαλός έλεγχος

Η ανάρτηση με διαδρομή 100 mm εμπρός και πίσω απορροφά τους κραδασμούς του δρόμου. Η πίσω ανάρτηση με πλωτό φορέα προσαρτημένο στο κύριο πλαίσιο, επιτρέπει στον πίσω τροχό να κινείται στη διαδρομή του χωρίς να επηρεάζει το φορτίο της σχάρας (έως 15 κιλά). Η ανάρτηση διατηρεί και τα δύο ελαστικά σε επαφή με το έδαφος, ακόμη και σε ανώμαλους δρόμους ή χώμα.



Χαμηλό κόστος συντήρησης

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης με carbon ιμάντα διαρκεί πάνω από 10.000 km, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Το εσωτερικά προσαρμοσμένο σύστημα Hub Shimano μπορεί να χειριστεί βαριά φορτία και χιλιόμετρα με αξιοπιστία.



Ισχυρή υποστήριξη

Ο νέος κινητήρας SyncDrive Pro, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Yamaha, αποδίδει έως και 85 Nm ομαλής, φυσικής ισχύος στο πεντάλ. Η μπαταρία EnergyPak 800 προσφέρει ισχύ 800 Wh για ακόμα μεγαλύτερες διαδρομές.

All comments

Leave a Reply

Προστέθηκε για σύγκριση