Σχετικά με εμάς.

Εμείς

Το κατάστημα "Το Ποδήλατο" είναι ένας πρότυπος χώρος με ποδηλατικά προϊόντα και υπηρεσίες. Θα μας βρείτε στον Άλιμο, δίπλα στην καινούργια στάση του Μετρό "Ηλιούπολη" να προετοιμάζουμε το επόμενο σας ποδήλατο. Ποιοί είμαστε? Μια μεγάλη παρέα, βασισμένη στην ενασχόληση με το ποδήλατο και μόνον αυτό, με πολλούς φίλους ποδηλάτες που απλά μοιραζόμαστε το ίδιο μοναδικό πάθος για βόλτες, την ελευθερία, τους αγώνες, την τεχνολογία. Πάντα πρωτοπόροι, με διάθεση για δημιουργία και προσφορά. Αυτό μας κάνει λιγάκι περίεργους μερικές φορές και περίεργα γραφικούς τις υπόλοιπες. Με κέφι και διάθεση προσπαθούμε να μεταδώσουμε το βαθύτερο νοήμα του να κάνει κανείς ποδήλατο. Το μόνο σίγουρο είναι πως γνωρίζουμε από ποδήλατα και θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Για ποδήλατα πόλης, παιδικά μέχρι της τελευταία λέξη αγωνιστικής τεχνολογίας ελάτε να κουβεντιάσουμε και να φτιάξουμε μαζί - κυριολεκτικά - το ποδήλατό σας. ΕΙΜΑΣΤΕ μία μικρή επιχείρηση ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ όλοι μας στο ποδήλατο. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ποδήλατα από το μηδέν,ασχολούμενοι μέχρι και με την τελευταία βίδα. Ελάτε για έναν καφέ, να σας γνωρίσουμε από κοντά και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Και το νού σας, ελάτε με το ποδήλατο να πάμε και καμμιά βολτούλα. Είπαμε πάνω από όλα "το ποδήλατο".

Οι αρχές μας

Έχουμε κάποιες βασικές αρχές. Καλώς ή κακώς, σωστά ή λάνθασμένα, όλοι έχουμε κάποιες ιδιαιτερότητες. Οι δικές μας είναι λίγο περίεργες και μάλλον βγαλμένες από κάποια άλλη εποχή. Ευγένεια, ειλικρίνεια, φιλότιμο, αξιοπιστία, συνέπεια. Αυτά - τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μισόλογα, ψευτό-καλοπιάσματα και τεχνικές μάρκετινγκ δεν μας αφορούν. Δεν είμαστε πωλητές, δεν εμπορευόμαστε όνειρα και φιλοδοξίες - είμαστε ποδηλάτες και μόνο αυτό!! Ελάτε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας που με δάκρυα και ιδρώτα αποκτήσαμε τα τελευταία 25 χρόνια μέσα στους αγώνες τριάθλου, πίστας και ποδηλασίας δρόμου... Ποδηλατούμε με στόχο την αναζήτηση της αλήθειας και μόνο.

Τεχνογνωσία

Μετά από πολλά χρόνια εξαντλήτικης - καθημερινής ενασχόλησης με τα ποδήλατα MTB, Τριάθλου, Πίστας, Δρόμου, BMX, Downhill για οτιδήποτε σχετίζεται ή δεν σχετίζεται με το ποδήλατό σας δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην σας βοηθήσουμε, με διάθεση για εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Συμμετοχή σε 3 Ολυμπιάδες με κορυφαίους αθλητές σε αγωνίσματα πίστας και ΜΤΒ, υποστήριξη αθλητών Εθνικής ομάδας δρόμου και πίστας, παγκόσμια πρωταθλήματα, τεχνική υποστήριξη Ολυμπιακών αγώνων 2004 στο αγώνισμα του Τριάθλου, σωματομέτρηση εκαντοντάδων αθλητών με το βραβευμένο σύστημα bikeffitting.com, στήσιμο ποδηλάτου, προτετοιμασία για αγώνες, προπονητικά προγράμματα, συμβουλές, υποστήριξη και...... καλά χιλιόμετρα.

Επικοινωνία.

  • το ποδήλατο
  • Χαριλάου Τρικούπη 5
    Άλιμος 175 56
  • τηλ.: 210 99 13 510
  • info@topodilato.gr

Ώρες λειτουργίας:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 09:30-15:30
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:30-14:00 & 17:00-21:00


Free Shipping For all orders over €100

Phone orders Call us +30 210 9913 510

Interest free installments up to 24 installments